Du sparer tid når du samarbejder med os

Vibrationsafgratning

Søger du vibrationsafgratning til at fjerne de skarpe kanter og grater fra dit materiale? Så tag fat i os hos Vibration Nord – Klarer enhver afgratning. Vi har både udstyret og erfaringen til at sikre, at dine emner fremstår uden skarpe kanter og grater efter afgratning. Samtidig affedter vi dine emner, så de er fri for olie og fedt, når vi er færdige med en afgratning. Vibrationsafgratning er med til at forme emnets udtryk og finish.

Afgratning til de fleste emner

Vibrationsafgratning er en effektiv proces, som du kan bruge på de fleste emner, det vil sige alle former for metal samt visse emner af plast. Konkret kan vi for eksempel hjælpe dig med afgratning af alle former for aluminium, rustfri, messing og zink. Når vi arbejder med vibrationsafgratning af jern, sørger vi altid for at beskytte mod rust efterfølgende.

Vi har maskiner fra 40-4.000 l, og på den måde kan tilbyde de lavest mulige priser, samtidig med at vi kan håndtere de fleste slags opgaver inden for vibrationsafgratning.

Lad os hjælpe med professionel vibrationsafgratning

Vi har rutinen, kompetencerne og maskinparken til at løse din opgave med afgratning. Vi løser mange opgaver for virksomheder i Aalborg, Aarhus og store dele af Jylland. Desuden udfører vi også vibrationsslibning og – polering samt glasblæsning, og kan derfor kombinere, hvis dele af dine emner skal behandles forskelligt.

Hør mere om de mange muligheder ved at kontakte os på telefon 27 52 99 84 eller skrive til os på mail@vibrationnord.dk

Skriv til os

Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd hvis du har spørgsmål.